Lessen

Autorijschool E.M. Yucel geeft rijlessen in de regio Nijmegen.
De rijlessen worden gegeven door Alparslan Yucel.

Wil jij je rijbewijs halen?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres want hier wordt echt vakwerk geleverd met een speciale manier van lesgeven.

De formule is: Persoonlijke aanpak plus hoge kwaliteit. Je wordt begeleid en voorbereid volgens de nieuwste lesmethodes om op het examen te laten zien dat jij vlot, veilig en zelfstandig aan het verkeer kan deelnemen.
Ook leerlingen met concentratieproblemen, faalangst en rijangst kunnen rekenen op een leuke en leerzame manier van les krijgen om zelfverzekerd het examen in te gaan. Alparslan Yucel woont met zijn gezin in Nijmegen en is altijd op de hoogte van de nieuwste regels en lesmethoden. U kunt alle informatie vinden op deze site of bel 0687308020.

Autorijschool E.M. Yucel besteedt veel aandacht aan het geven van kwalitatief hoogwaardige rijlessen waarbij constant gestreefd wordt naar verbetering van de lesmethoden. De lessen worden gegeven door een mannelijke instructeur Alparslan yucel die zijn opleiding heeft genoten bij Beroepsopleiding Autorij-instructeurs Arnhem (BOAA) in Arnhem.

Hij heeft zijn stage gelopen bij V.O.N. Nijmegen te Nijmegen en zet zich voor de volle 100% in om van kandidaten sociale en veilige weggebruikers te maken. Er wordt les gegeven in een BMW 320 MET 5 versnellingen, een leuke en sportieve auto. De auto is volledig gemaakt om je tot een goede bestuurder op te leiden.

De auto is pittig maar compact en is uitgerust met een Tom Tom navigatiesysteem. Hier krijg je tijdens de examen ook mee te maken. Je doet in de lesauto examen. Je wordt thuis opgehaald en na de les thuis afgezet en je hebt de keus om te kiezen voor 50 minuten of een volle uur les.